Om

For å kontakte soldekk.no sin redaktør:

 
 
 
 

Soldekk, en plass for tankene. Men ærlig skal være sagt, det er mye sjøsprøyt her.


Soldekket er uten tvil det mest ettertraktede stedet på en båt uansett størrelse. Egnet til å skue utover horisonten og undre seg over store og små hendelser.  Kanskje la kreativiteten spille sjakk med de små grå.


Ingen andre ambisjoner for nettstedet enn å samle min  nettytringer på et sted.   Blir en holdeplass i den eletroniske motorveien hvor jeg parkerer bilder og innlegg.  Etterstreber innhold som holder munnvikene i positiv retning. 


Kontakt meg gjerne gjennom kontaktpunktet under på siden her. Som resulterer i en mail. .  Og ingen andre får lese det som skrives i mailen, kun soldekk sin redaktør. 


Opphavsrett er i den grad det har vært mulig, står oppført på siden.  Alle bilder og skriftelig innhold kan kun brukes på annet hold etter soldekk.no sitt samtykke som igjen avklares med de som på sin velvilje har gitt soldekk.no sin tillatelse.    Dette gjelder også andre veien.  Om det oppdages stoff eller bilder som er opphavrettslig beskyttet, så vil jeg gjerne ha melding om det.  Riktig merking eller fjerning vil skje umiddelbart, også i de tilfeller det er uenighet om saken. Tidligere gitt tillatelse til publisering på soldekk.no kan når som helst trekkes tilbake etter samråd med soldekk.no's redaktør.  Krenkende og støtende stoff skal ikke eksistere på dette nettsted.


Takk for visitten og ønsker god seilas videre med surfingen. Og velkommen tilbake.  Skal holde av en ankerplass til deg.


 


Med hilsen


Tom Harbø